Dreamlan updates

DreamLAN 2018 Datum wijziging

14-05-2018

Lieve LAN-Party fanaten, Met ontzettend grote spijt moeten wij van DreamLAN aankondigen dat we DreamLAN 2018 moeten verschuiven vanwege organisatroische redenen. De deelnemers die al een ticket besteld hebben worden persoonlijk benarderd om te vragen wat hun wensen zijn m.b.t. het goedmaken van deze teleurstelling. Een nieuwe datum volgt zeer spoedig, wanneer wij jullie iets kunnen vertellen zijn jullie de eerste die het weten!

Less meer

Prijzen PUBG Competitie

10-04-2018

Klik snel verder voor de te winnen PUBG prijzen!

Een van de eerste in Nederland! Met 100 man samen tegelijk in één ruimte vechten om die overheerlijke Chicken Dinner. Ben jij de beste? Dan gaan jij en je partner naar huis met een geweldige hoofdprijs die dit gevecht (en je hele weekend) het meer dan waard maken!

Less meer

PUBG Competitie

Ruik je de Chicken Dinner al?

Ben jij de chicken dinner veteraan? Wij dagen je uit in ons door de PUBG corperation beschikbaar gestelde PUBG server dit te doen. Wie weet win je wel die keiharde hoofdprijs.

Tickets zijn live!

Bestel nu het nog kan

De DreamLAN 2018 "Part1" ticket sale is officieel live, ga snel naar de ticket pagina om jou tickets te scoren. Je wilt dit niet missen!