Doe mee aan spannende competities!

Laat zien welke skills jij bezit en win toffe prijzen!

DreamLAN prijzen competities:

2vs98 - Winner Winner Chicken Dinner

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS TOURNAMENT

Een van de eerste in Nederland! Met 100 man samen tegelijk in één ruimte vechten om die overheerlijke Chicken Dinner. Ben jij de beste? Dan gaan jij en je partner naar huis met een geweldige hoofdprijs die dit gevecht (en je hele weekend) het meer dan waard maken!

Meer informatie!

BEST OF 3

FIFA 18

Ben jij de FIFA legende van Nederland? We dagen je uit het te laten zien, op een gigantisch beeldscherm met live publiek willen we jou tegen de beste FIFA spelers zien spelen! Ben jij die ultieme FIFA baas? Deze prijs zal jou prijzenkast zeker niet misstaan!

Meer informatie!

DreamLAN fun competities:

1V1 - BEST OF 3

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Counterstrike: Global Offensive is officieel deel van de competitielijst binnen DreamLAN. Denk jij dat jij de beste bent op deze LAN? Dan is dit de ultieme kans!

Counter-Strike: Global Offensive is een zeer populaire first-person shooter. Speel in het team van de “Terrorists” of in de “Counter Terrorists” en ga de strijd aan tot de dood. De afgelopen jaren is dit spel een van de meest gespeelde shooters geweest. 

Meer informatie!

1v1 - howling abyss

League of Legends

Farm jij al je minions? Weet jij welke items jou het sterkste maken in een gank? Dan ben jij de perfecte deelnemer voor de DreamLAN League of Legends 1v1 competitie. The Howling Abyss wacht op jou! Wie weet ben jij wel de beste League of Legends speler van DreamLAN 2018!

Meer informatie!

TOURNAMENT STYLE - BEST OF 3

SUPER SMASH BRO'S BRAWL: PROJECT-M

Niets gaat harder tot het bot dan een potje Super Smash. Beheers jij de frame-perfect timings van ieder character? Laat het hier zien en wie weet kan jij je wel de Super Smash veteraan van DreamLAN 2018 noemen! Dit gaan jou vrienden zeker niet vergeten!

Meer informatie!

TEXAS HOLD 'EM

POKEREN

Ben je al dat gamen zat? En ben je wel in voor een goed potje kaarten? Niets test jou pokerface zo als een goed en gezellig potje Texas hold 'em poker.

Meer informatie!

Heb jij je tickets al besteld!?

Bestel snel je weekend tickets voor DreamLan "2018"

Volg ons snel op Facebook om op de hoogte te blijven

Built by M-FIX IT-Services